صفحه اصلی   |   اخبار    |   امتحانات    |   آموزش    |   گالری تصاویر    |   معرفی کارکنان    |   قوانین و مقررات    |   تماس با ما    |   درباره ما    |   جستجو    |      
دوشنبه 30 مهر 1397 - 12 صفر 1440 - Mon 22 October 2018   ساعت ورود:   13:30:00
  آرشیو سوالات

 گرافیک و چاپ
 رسانه تعاملی
 فیلم و عکس
 معماری
 اداری و پایه
 مهندسی کامپیوتر
 زبان انگلیسی
 آموزش های متفرقه


  موضوعات

 گرافیک و چاپ
 رسانه تعاملی
 فیلم و عکس
 معماری
 اداری و پایه
 مهندسی کامپیوتر
 زبان انگلیسی
 آموزش های متفرقه
 مراکز بازی رایانه ای
 نمایشگاه ها
 کارگاه تخصصی
 نرم افزار
 تالیفات
 اپلیکیشن
 اخبار مرکز
 علمی - پژوهشی
 بررسی ویدیویی
 دانش


  چند رسانه ای
 

  مشاوره تلفنی
 

  چراباید از فیس بوک ترسید؟!
زمان انتشار: 2 بهمن 1394 - 15:20:55       موضوع: اخبار مرکز

چراباید از فیس بوک ترسید؟!

همه ما تاکنون درباره مضرات و مشکلات شبکه های اجتماعی، بخصوص فیس بوک بسیار شنیده ایم، اما شاید خیلی از اتفاق های پشت پرده را ندانیم و از آن آگاه نباشیم. در این نوشتار سعی شده است از زاویه دیگر به محیط شبکه های مجازی به خصوص فیس بوک نگاه کنیم؛ زاویه ای که شاید در جامعه ی امروز ما کمتر به آن پرداخته شده است.
 
 بهتر است کمی راجع به فضای شبکه های اجتماعی و در واقع سیاست های در امان ماندن حریم های خصوص صحبت کنیم. به طور مثال فیس بوک که یکی از بازوهای اصلی این فضا به شمار می آید، چندی پیش در یکی از کنفرانس های خود ، خبرهایی از سیستم جدید نظارت بر حریم شخصی افراد و عملکرد بهتر آن نسبت به مدل قبلی منتشر کرد. در این مقاله نقدی کوتاه بر گوشه ای از این تغییرات که نتیجه مطلوبی نداشته‌اند، خواهیم داشت و مضرات و علل ناخرسندی کاربران از این تغییرات را برای شما بیان خواهیم کرد. * کلید معروف Like را در همه صفحات فیس‌بوک و حتی در دیگر وب سایت‌ها دیده‌اید. اما هنگام استفاده از فیس بوک، باید بدانید در بعضی مواقع با زدن این کلید، بدون آنکه بدانید یک ارتباط بین صفحه شما و مورد لایک خورده، ساخته می‌شود که شما را به صفحه و گروه مربوطه متصل می‌کند. در حالیکه در عمل معنی Like چیز دیگری است.
 
با این وضع حتی اگر شما تنظیمات حریم خصوصی خود را هم دوباره درست کرده باشید و اطلاعات خود را فقط برای ارتباطات و دوستان قابل رویت کرده باشید، ممکن است هر لحظه به طور ناخواسته ارتباط جدیدی را با دست خود به وجود بیاورید، که به اطلاعات شما دسترسی خواهد داشت. * فیس‌بوک همچون گذشته، اتصالات و منابعی را که از این شبکه پاک می‌کرده اید نگه می دارد. در واقع آن را پاک نمی‌کند، بلکه تنها آنها را از دید شما پنهان نگه می دارد. حتی حالا هم با وجود تغییرات جدیدی که در حریم‌های شخصی این سایت اعمال شده، فیس‌بوک همچنان به ذخیره این اطلاعات در سرورهایش ادامه می دهد. حتی اطلاعات پروفایل تان را پس از پاک کردن آنها، نگه داری می کند. برخی گزارش ها هم حاکی از این است که رسانه‌ها (تصاویر و ویدئوها) و همچنین کلیه ارتباطات قطع شده، اطلاعات پروفایل و … شامل این سیاست می شوند. آیا فیس‌بوک از این اطلاعات برای کمک به جستجوی افراد در این سایت استفاده می کند ؟
 
* فیس‌بوک امکان محدود کردن دسترسی به اطلاعات تان را نادیده گرفته است که این یک ضعف از دید تحلیلگران شناخته می شود مثل اینکه قرار است هر چیزی که دیده می شود، در اختیار همه باشد. اگر در صفحه فیس بوک تان چیزی را می‌خواهید از دسترس دیگران دور نگه دارید، تنها راه، خارج کردن آن از دید دیگران است. چرا که قرار است این اطلاعات در تغییرات جدید در اختیار عموم قرار گیرند. در واقع کلیه اطلاعاتی که شما از این به بعد در پروفایل خود قرارمی دهید اگر قابل رویت باشند، خواه و ناخواه publicly available هستند.
 
* گاهی حتی با نوشتن برخی کلمات خاص بر روی دیوار (wall) خود فیس‌بوک ممکن است ارتباطی جدید را بدون اطلاع شما، برقرار کند. این اتفاق هنگامی می‌افتد که کلمه یا عبارت استفاده شده توسط شما، هم نام با اتصال خاصی در فیس بوک باشد. ایراد کار هم اینجا است که فیس بوک به صفحه‌ای که به شما وصل شده، اجازه رویت دیوار و سایر اطلاعاتتان را می‌دهد. تصور کنید برای مثال در متن دیوار نوشت خود از کلمهHackاستفاده کنید! اتفاق چندان خوشایندی نمی افتد.! شاید هم مجبور به ایجاد اکانت جدیدی شوید.
 
* فیس‌بوک اجازه به اشتراک‌گذاری لینک برنامه ها، بازی‌ها و هر چیز دیگری را که عضو آن نیستید، به شما نمی‌دهد. اگر بخواهید در پروفایل خود در مورد یکی از بازی‌ها، صفحات و... موردی را لینک کنید، ابتدا باید به آن متصل شوید (یعنی عضو صفحه شده یا اجازه دسترسی بازی یا برنامه مورد نظر به صفحه فیس بوک تان را داده باشید). همچنین اگر اتصالی را قطع نمایید، فیس‌بوک به صورت اتوماتیک تمام لینک های مربوط به آن اتصال را از صفحه شما پاک می‌کند.
 
* فیس‌بوک به تنظیمات حریم شخصی‌ای که افراد قبلاً تنظیم کرده‌اند، اهمیتی نمی دهد و تنظیمات جدید را به صورتخودکار جایگزین آنها کرده است و اینجاست که همه وقتی که برای تنظیم گذاشته اید بر باد می رود . * برای مثال اگر شما در تنظیماتی که سابقاً انتخاب کرده بودید، اجازه رویت دوستان خود را فقط برای دوستان تان آزاد گذاشته بودید، هم اکنون هر کسی در وب می‌تواند لیست دوستان شما در فیس‌بوک را با مراجعه به پروفایل‌تان مشاهده کند که این وضع نابسمانی در این مورد برای کاربران به وجود می آورد پس برای حفظ حریم شخصی تان، حتماً تنظیمات فیس بوک تان را دوباره بررسی و اصلاح نمایید.
 
 
 
عبارت publicly available از جانب فیس‌بوک اینگونه معنی شده است: هر اطلاعاتی که قابل رویت برای عموم باشد به طوری که محدودیت‌های حریم شخصی برای عدم نمایش آنها به عموم اعمال نشود. این اطلاعات در اختیار موتورهای جستجو، افرادی که حتی بدون لاگین به فیس‌بوک وارد می‌شوند و ... قرار می‌گیرند. با این تفاسیر کاربران زیادی حتی شاید خود شما که این مطلب را می خوانید همین الان با گوشی یا تبلتتان لاگین فیس بوک باشید.
 
 

* هنگام استفاده از اپلیکیشن‌های فیس‌بوک، اطلاعاتی از جمله اطلاعات شخصی، دوستان، تصاویر و سایر موارد را در اختیار آنها قرار می‌دهید. به نظر شما فرد یا افرادی که اپلیکیشن مورد نظر را ارائه داده‌اند، تا چه حد به امنیت اطلاعات شما اهمیت می‌دهند؟ لطفا با توجه به این مساله و همچنین تغییراتی که فیس‌بوک در رابطه با حریم شخصی اعمال کرده، در انتخاب و قبول دسترسی اپلیکیشن‌ها، دقت بیشتری اتخاذ نمایید. حال تصمیم با شماست که با این فضا چطور رفتار کنید.

 

تصویر نشریه تا آسمان





نظرات
هیچ نظری درباره این مطلب تا کنون به ثبت نرسیده است.

فرم ارسال نظر

نام (اختیاری)

پست الکترونیک (اختیاری)

آدرس وب سایت یا وبلاگ (اختیاری)

http://

نظر شما

لطفا کد امنیتی را وارد کنید:



  ورود
نام کاربری:
رمز عبور:



  کانال سنتردیجیتال در تلگرام
 
 

  نماد اعتماد الکترونیکی
 

  لوگوی دیجیتال
  logo-samandehi

  تالیفات
 
نویسنده : عادل پورشمسی
 
 
نویسنده : عادل پورشمسی
 
 
نویسنده : عادل پورشمسی
 
 
نویسنده : عادل پورشمسی
 
نویسنده : رقیه راضی
 
 

 
طراح :            
شرکت گذرگاه وارثان لارستان‬
استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است